Woonzorg

het ritme van de seizoenen
Contact

Ik woon al heel wat jaren op de Hesselshoeve en doe dat met veel plezier en grote tevredenheid. Ik heb een mooi appartement.

Jeroen

Woonzorg

Op deze locatie, woon je aan de rand van de dorpskern van Wapse. Deze locatie wordt beheerd door Johan en Linda Bos. Samen met hun drie kinderen wonen zij in het voorhuis. Wanneer je het erf oprijdt, word je meteen getroffen door de uitstraling van de woonboerderij. Als je de zorglocatie binnen stapt, kom je in een grote hal. Daaraan bevinden zich op de begane grond twee appartementen, welke volledig zijn voorzien van eigen faciliteiten en een eigen terras. Wanneer je de trap opgaat, vind je hier ook twee appartementen met eigen faciliteiten en een 5e zit-en slaapkamer met badkamer.

Beneden tref je een ruime, frisse en kleurrijke groepsruimte. Hierin is een ruime keuken en een zithoek voor ontspanning. Trek in de zomer de schuifpui open en je kan heerlijk genieten van het terras, aangrenzend aan de grote moestuin. Op het erf tref je de kleindieren als kippen, vogels, konijnen, geiten en varkens. In de grote verwarmde schuur vind je diverse machines om te kunnen werken met hout. De afgeschermde ruimte functioneert als atelier.

Op dit moment is er geen woonplek beschikbaar.